شصت و سومین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان همدان با حضور دکتر علیرضا قاسمی‌فرزاد استاندار همدان، حمیدرضا حاجی‌بابایی وعباس صوفی نمایندگان مردم شریف همدان، فامنین و قهاوند در مجلس شورای اسلامی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار، رئیس و اعضای هیات رئیسه و هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، مدیران‌کل دستگاه‌های اجرایی مرتبط و اعضای […]

شصت و سومین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان همدان با حضور دکتر علیرضا قاسمی‌فرزاد استاندار همدان، حمیدرضا حاجی‌بابایی وعباس صوفی نمایندگان مردم شریف همدان، فامنین و قهاوند در مجلس شورای اسلامی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار، رئیس و اعضای هیات رئیسه و هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، مدیران‌کل دستگاه‌های اجرایی مرتبط و اعضای این شوراء در محل سالن جلسات اتاق بازرگانی استان همدان برگزار شد.
به گزارش عرصه اقتصاد، در این نشست موضوعاتی همچون ابلاغیه شماره ۴۴۷۹۹ ریاست محترم جمهوری در خصوص مواد ۱۴ و ۱۵ قانون بهبود محیط کسب و کار پیگیری و همچنین مسائل و مشکلات حوزه مبل و منبت مطرح و پیشنهادات برای حل این مسائل، بررسی شد.
رئیس اتاق بازرگانی همدان با اشاره به مواد ۱۴ و ۱۵ قانون بهبود محیط کسب وکار گفت: بر اساس ابلاغیه شماره ۴۴۷۹۹ ریاست محترم جمهوری مقرر گردیده است که مجمعی متشکل از مسئولین بهبود محیط کسب و کار در سطح ملی و استانی به منظور هم‌اندیشی در خصوص موضوعات مرتبط با بهبود محیط کسب و کار و ارائه راهکارهای مفید و مؤثر تشکیل و عملکرد هر دستگاه را به صورت عمومی اعلام نماید .
رحیم مرتضایی افزود: کارگروهی متشکل از مدیرکل اقتصاد و دارایی و دستگاه های مرتبط و همچنین با دبیری اتاق بازرگانی در این خصوص تشکیل گردد.
وی با اشاره به مسائل و مشکلات حوزه مبل و منبت در شهرستان ملایر اظهار کرد: قطعی برق شهرک صنعتی مبل و منبت ملایر، پرداخت تسهیلات بانکی به خریداران مبلمان از بانکهای دولتی و خصوصی، استقرار تعداد زیادی از تولید کنندگان این حوزه در خیابان کار افرین ملایر و عدم دریافت تسهیلات حوزه خدمات شهری از شهرداری و همچنین اصلاح راه دسترسی و خروجی شهرک صنعتی مبلمان و ضرورت توسعه شهرک صنعتی مبل و منبت ملایر از جمله مسائل حوزه مبل و منبت در شهرستان ملایر است.
قنبری، رئیس انجمن مبل و منبت با بیان اینکه قطعی برق شهرک صنعتی مبل و منبت ملایر یکی از معضلات واحدهای صنعتی است، گفت: در حال حاضر بسیاری از واحدهای مستقر در شهرک صنعتی مبلمان پروانه‌های فعالیت خود را از صنایع اخذ نموده‌اند و همزمان با تولید، با توجه به واگذاری قطعات نمایشگاهی اقدام به عرضه نیز می‌نمایند که باتوجه به مشکلات ایجادی قطعی برق پیشنهاد می‌شود شهرک صنعتی مبلمان ملایر به خوشه صنعتی تغییر نام یابد تا بدینوسیله مشمول قطعی برق نشود.
وی درخصوص پرداخت تسهیلات بانکی به خریداران مبلمان از بانکهای دولتی و خصوصی نیز اظهار کرد: برای رونق بخشی به فعالیت مبلمان، پیشنهاد می‌شود کمیته‌ای مشترک از انجمن مبل و منبت و شورای هماهنگی بانک‌ها جهت تخصیص تسهیلات بانکی از سوی بانک‌های عامل دولتی و خصوصی تشکیل گردد که در ایام جشنواره مبل و منبت در ملایر به خریداران مبل و منبت و با مشارکت تولیدکنندگان در پرداخت قسمتی از سود بانکی تسهیلات، موجب اثربخشی بیشتر در رونق این فعالیت شود.
رئیس انجمن مبل و منبت افزود: در حال حاضر دسترسی به شهرک صنعتی مبلمان ملایر ۲ از وضعیت ایمن و خوبی برخوردار نبوده و همه روزه شاهد حوادث ترافیکی در این منطقه هستیم که می‌توان با ایجاد تقاطع غیر همسطح یا زیر گذر این نقص را برطرف کرد.
قنبری با تأکید بر ضرورت توسعه شهرک صنعتی مبل و منبت ملایر تصریح کرد:‌ در حال حاضر کلیه قطعات و زمین‌های قابل واگذاری در شهرک صنعتی مبل و منبت ملایر به متقاضیان واگذار گردیده و به بهره برداری رسیده‌اند که بنا بر درخواست‌های فراوان تولیدکنندگان جهت استقرار در شهرک و جلوگیری از ایجاد واحدهای تولیدی در سطح شهر که پیشنهاد می‌شود شرکت شهرکهای صنعتی استان جهت توسعه شهرک موجود با تملک اراضی مجاور و همکاری و مساعدت دستگاه‌های مربوطه این مشکل را مرتفع نماید.
استاندار همدان با بیان اینکه کارگروه بهبود محیط کسب وکار ترکیبی متوازن از بخش خصوصی و بخش دولتی باید باشد، گفت: طبق ماده ۱۴ و ۱۵ قوانین بهبود مستمر محیط کسب و کار، کارگروهی با ترکیبی به صورت متوازن متشکل از بخش خصوصی و بخش دولتی برای این مهم تشکیل گردد.
قاسمی‌فرزاد درخصوص مدیریت مصرف بار واحدهای تولیدی افزود: تنظیمات ناترازی براساس مصرف واحدها صورت گیرد که واحدهای با اشتغال بالا و تولید اساسی در کشور متضرر نشوند.
این مقام مسئول اظهار کرد: مأموریت‌هایی برای حل مشکلات و مسائل تولیدکنندگان مبل و منبت به معاونت اقتصادی استانداری و دستگاه‌های اجرایی مرتبط داده می‌شود تا مشکلات دسترسی به شهرک صنعتی مبلمان ملایر ۲، پرداخت تسهیلات بانکی و دیگر مسائل این حوزه بررسی و مرتفع شود.

وی با اشاره به رشد قابل توجه مساحت شهرک‌های صنعتی همدان در دولت سیزدهم، ادامه داد: شرکت شهرک‌های صنعتی همدان اقدامات لازم برای راه‌اندازی فاز دوم شهرک صنعتی حاجی‌آباد به مساحت هشت هکتار با قابلیت ارتقا به ۱۶ هکتار را انجام داده است که اشتغال ۶ هزار نفری به دنبال خواهد داشت.
استاندار همدان با تأکید بر حمایت از صنعت و بخش‌های مختلف اقتصادی یادآور شد: با اقدامات و زیرساخت‌های لازم که در استان شکل گرفته، زمینه توسعه بیشتر اقتصادی و تجاری فراهم شده است و امیدواریم این رویه در دولت چهاردهم نیز با قوت ادامه یابد چرا که حاصل آن شکوفایی صنعت و اقتصاد خواهد بود.

  • نویسنده : ش.غ
  • منبع خبر : خبرنگار اقتصادی