مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان با تاکید بر اینکه حضور کارگران اتباع خارجی باید قانونی باشد، گفت: در حال حاضر حدودا ۷۰ شاغل اتباع خارجی به منظور انتقال تکنولوژی و دانش در استان به طور قانونی مشغول هستند. به گزارش عرصه اقتصاد، یوسف شعبانی با تاکید بر نقش و جایگاه جامعه کارگری […]

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان با تاکید بر اینکه حضور کارگران اتباع خارجی باید قانونی باشد، گفت: در حال حاضر حدودا ۷۰ شاغل اتباع خارجی به منظور انتقال تکنولوژی و دانش در استان به طور قانونی مشغول هستند.
به گزارش عرصه اقتصاد، یوسف شعبانی با تاکید بر نقش و جایگاه جامعه کارگری در توسعه رونق تولید اظهار کرد: امروز هیچ کس نمی‌تواند منکر نقش بی‌بدیل کارگران در کشور باشد و ۲۸۰ برنامه فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و مذهبی در حوزه کارگری طی هفته تجلیل از کارگران در استان برگزار می شود.
وی با بیان اینکه سال گذشته یکی از سال‌های آرمانی را پشت سر گذاشتیم، اظهار کرد: تعهد اشتغال امسال ۱۷ هزار و ۶۶۹ درنظر گرفته شده این درحالیست که در سال گذشته تعهد استان ۲۰ هزار شغل بود.
وی با اشاره به اینکه ۲۷۲ هزار و ۹۱۳ نفر بیمه‌شده اجباری در استان داریم که در واحدهای تولیدی مشغول به کار هستند، تصریح کرد: اگر در سال ۱۴۰۳ همانند سال گذشته رشد ۹۰۰۰ نفری بیمه‌شدگان اجباری را داشته باشیم، در کیفی‌سازی اشتغال توانستیم گام برداریم.
شعبانی با بیان اینکه ۸۰۹ هزار و ۳۴۴ نفر در استان همدان تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار دارند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۱۸۰۰ نفر مقرری‌بگیر بیمه بیکاری در استان همدان وجود دارد.
شعبانی با اشاره به اجرای طرح کالا برگ الکترونیکی تأکید کرد: استان همدان در اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی عملکرد خوبی داشته است و در حال حاضر بیش از ۴۰۰۰ فروشگاه در حال ارائه خدمات کالا برگ الکترونیکی هستند.
وی با اشاره به وجود ۲۴ هزار و ۲۱۴ واحد مشمول قانون کار در بخش خدمات، کشاورزی و صنعت در استان همدان یادآور شد: ۱۴۴ هزار و ۱۴۳ نفر معادل ۲۶.۵ درصد در بخش کشاورزی، ۱۶۱ هزار و ۵۵۰ نفر معادل ۲۹.۷ درصد در بخش صنعت و ۲۳۸ هزار و ۲۴۴ نفر معادل ۴۳.۱۸ درصد نیروی کار استان در بخش خدمات مشغول به کار هستند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان با بیان اینکه به طور متوسط ۶۰۰۰ دادخواست توسط هیأت‌های تشخیص و حل اختلاف رسیدگی می‌شود، بر کاهش زمان رسیدگی در هیأت‌های تشخیص تأکید و افزود: در حال حاضر زمان رسیدگی به پرونده‌ها در هیأت‌های تشخیص و حل اختلاف به ۲۳ روز رسیده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان از افزایش ۹ هزارنفری اشتغال در این استان خبر داد و گفت: ۱۴۸ هزار و ۷۴۲ نفر کارگر در استان همدان وجود دارد که ۹ هزار نفر طی سال گذشته به جامعه کارگری استان افزوده شده است.
وی بیان کرد: در سال ۱۴۰۲ هدف‌گذاری شده بود کانون‌های کسب‌وکار و خوشه‌های صنعتی را با تشکیل تعاونی‌های تأمین نیاز توسعه دهیم که خوشبختانه توانستیم در مردمی‌سازی فعالیت‌های اقتصادی گام برداریم و امسال هم به کارهای سال گذشته در مردمی‌سازی ادامه خواهیم داشت.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۲۵۰ تشکل صنفی کارگری و کارفرمایی در واحدهای استان مشغول فعالیت هستند، اظهار کرد: یکی از اقدامات صورت گرفته طی سال گذشته تمرکززدایی از مرکز استان بوده به طوری‌که در شهرستان‌های رزن، درگزین و فامنین برای رسیدگی به دعاوی باید به مرکز می‌آمدند که در راستای ارتقاء خدمات دیگر نیازی به حضور در مرکز نیست.

  • نویسنده : ش.غ
  • منبع خبر : خبرنگار اقتصادی