رئیس بنیاد نخبگان همدان از برگزاری گفتاورد ملی نخبگان در پهنه زاگرس با شعار “نخبگان، حکمرانی دانش‌بنیان” به میزبانی همدان خبر داد و گفت: مخاطبان این رویداد تمام آحاد جامعه با هدف حل چالش‌های کشور است. به گزارش عرصه اقتصاد، موسی اعظمی در جمع خبرنگاران در سالن بنیاد نخبگان با اشاره به برگزاری نخستین رویداد […]

رئیس بنیاد نخبگان همدان از برگزاری گفتاورد ملی نخبگان در پهنه زاگرس با شعار “نخبگان، حکمرانی دانش‌بنیان” به میزبانی همدان خبر داد و گفت: مخاطبان این رویداد تمام آحاد جامعه با هدف حل چالش‌های کشور است.
به گزارش عرصه اقتصاد، موسی اعظمی در جمع خبرنگاران در سالن بنیاد نخبگان با اشاره به برگزاری نخستین رویداد گفتاورد ملی نخبگان در پهنه زاگرس با شعار “نخبگان، حکمرانی دانش‌بنیان” به میزبانی همدان اظهار کرد: این رویداد با هدف ایجاد اتصال منسجم و موثر بین نخبگان، حاکمیت و مدیران اجرایی و مردم در فضای چهارمرحله‌ای طراحی و در دو بخش رقابتی و نمایشگاهی برگزار می‌شود.وی عنوان کرد: گفتاورد رویداد چهار مرحله است که در مرحله اول، شرکت‌کنندگان می‌توانند ایده‌های خود را در پنج محور «مالی و ارزی»، «مدیریت منابع طبیعی»، «امنیت غذایی»، «نظام سلامت و بیمه» و «حکمرانی و سیاستگذاری» ارائه کنند.
رئیس بنیاد نخبگان استان همدان برگزاری این رویداد را یکی از راهکارهای شناسایی نخبگان دانست و تاکید کرد: علاقه‌مندان می‌توانند تا هفته اول تیرماه با ثبت اطلاعات و ایده‌ها در سامانه «debate.bmn.ir» در این رویداد شرکت کنند.
وی با بیان اینکه تیم داوری و ارزیابی از پنج استان لرستان، کرمانشاه، همدان، ایلام و کردستان متشکل از اساتید؛ کارشناسان ستادی و خبرگان دستگاه‌های اجرایی در حوزه‌های مختلف روند انتخاب طرح‌های برتر را انجام می‌دهند گفت: شاخص ارزیابی‌ها مبتنی بر مسئله‌شناسی درست و پردازش آن، ارائه راه حل کارآمد و نوین و میزان تحقق طرح در میدان عمل است.
اعظمی با بیان اینکه برگزیدگان هر مرحله از حمایت‌های ویژه بنیاد ملی نخبگان برخوردار می‌شود افزود: این رویداد رقابتی، با هدف تعامل نخبگان، مدیران و مردم برگزار می‌شود و مخاطبان آن تمام آحاد جامعه با هدف حل چالش‌های کشور در این پنج مرحله هستند.
وی شنیدن؛ تقویت ایده‌های نخبگانی، علمی‌تر کردن مدیریت کشور، افزایش تفاهم اجتماعی و رشد عمومی را از اهداف برگزاری رویداد دانست و گفت: برگزیدگان مرحله نیمه‌نهایی به بعد به عضویت بنیاد نخبگان درمی‌آیند.
رئیس بنیاد نخبگان استان همدان تصریح کرد: به برگزیدگان رقابت نهایی علاوه بر جایزه نقدی ۱۰ میلیارد ریالی، ۱۰ میلیارد ریال اعتبار به منظور عملیاتی کردن راهکارهای منتخب پرداخت خواهد شد.وی حضور در همایش ملی نخبگان، ارائه آثار منتخب در دیدار با مقام معظم رهبری و رئیس جمهور، بهره‌مندی از امتیازهای بنیاد ملی نخبگان و اعطای گواهی برگزیدگی در بنیاد نخبگان را از دیگر امتیازات رویداد گفتاورد عنوان کرد.
اعظمی از توانمندسازی تیم‌های شاخص و کمک به منظور عملیاتی کردن طرح‌های کارآمد سخن به میان آورد و گفت: تربیت و توسعه منابع انسانی در دنیای امروز از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است به همین منظور شبکه‌سازی و جذب نخبگان نیز بسیار باید‌ مورد‌ توجه باشد.
وی در ادامه سخنانش با اشاره به پیشتازی استان همدان در جذب نخبگان در دستگاه‌های دولتی گفت: سهمیه قبلی همدان ۱۰ نفر بود که با همکاری دستگا‌ه‌ها جذب نخبگان و استخدام آنها محقق شد.
رئیس بنیاد نخبگان استان همدان با بیان اینکه فراخوان جذب نیروهای تخصصی نیز انجام شده است گفت: در این مرحله نخبگان به فراخور دانش و تخصص خود در شرکت‌های دانش‌بنیان، شرکت‌های خصوصی و دولتی مشغول به کار می‌شوند که در بخش خصوصی روند بررسی پرونده‌ها تکمیل شده است.
وی بورسیه تحصیلی نخبگان در شرکت‌های دانش‌بنیان و اقتصادی را از دیگر اقدامات عنوان کرد و حمایت از اختراعات و طرح‌های تحقیقاتی و برنامه‌های فرهنگی را از دیگر اقدامات عنوان کرد.
  • نویسنده : ش.غ
  • منبع خبر : خبرگزاری فارس